Tagfelvétel
KépHost 2.1 - Képfeltöltés
Rendezvények
Utcai kitelepülés, közvélemény-kutatás
2011. április 26. Debrecen
BelépésFacebook-oldalunk
Címlap

Szlovákia (2011.08.27-29.)

Augusztus 26-28. között a Baloldali Front és a MIKSZ képviselői Turciansky Teplicébe utaztak a szlovák ifjúkommunisták, a Socialisticky Zväz Mladych meghívására. A programban szerepelt a tátrai sátras táborozás mellett a szervezetek közötti kapcsolat erősítése, a helyi partizánemlékmű meglátogatása, és figyelemfelkeltő felvonulás a szomszéd településen, ahol mindkét ifjúsági szervezet a saját, illetve a DIVSZ zászlaját is használta, melynek mindketten tagjai. Az esti tábortüzes ismerkedés keretein belül erősítették a szlovák-magyar barátságot annak ellenére, hogy a nagypolitika szüntelen igyekszik lerombolni a két ország közötti békés viszonyokat. A együttműködésért köszönetet mondunk Miroslav Pomajdik elnöknek, és Stanislav Pirosik alelnöknek, valamint a segítőkész tagságnak.

Ausztria (2011.09.10.)

Szeptember 10.-én a Front képviselői újabb utazásra indultak, ismét a MIKSZ, és ezúttal már szlovák barátaik, az SZM képviselőivel együtt, Grazba. Az évente megrendezésre kerülő Volkshausfesten újabb barátságok születtek, ezúttal a Kommunistische Jugend Österreich tagjaival. A fesztivál délutáni programja a résztvevő szervezetek standjainak végiglátogatása, és saját holmi árusítása. Az este közeledtével zenészek, együttesek szolgáltatták a kedvcsinálót.


Franciaország (2011.09.16-21.)

A minden évben megrendezett párizsi Fete de'l Humanité eseményen ezúttal szeptember 16-18. között a Baloldali Front is részt vett. A fesztivál ideje alatt a helyi ételkülönlegességek kóstolása mellett újabb kapcsolatfelvétel történt, ezúttal a francia ifjúkommunisták, a Jeunes Communistes tagjaival, és Írország ifjúkommunistáival. Szabad program keretén belül a frontosok meglátogatták több francia pártvezető sírját és a Párizsi Kommün emlékművét a Pére Lachaise temetőben.

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark