Tagfelvétel
KépHost 2.1 - Képfeltöltés
Rendezvények
Utcai kitelepülés, közvélemény-kutatás
2011. április 26. Debrecen
Facebook-oldalunk
CímlapIsmét táboroztak a fiatalok


A Baloldali Front ebben az évben is megtartotta táborát, melynek helyszínélül ezúttal a Kismaros-Verőcei Kanyartanya szolgált. A csapat péntek délután indult a Nyugati Pályaudvarról, és a szállás elfoglalása után sem tétlenkedett. Vonattal a közeli Vácra utaztak, hogy a helyi Szent István szobor előtt megtartsák a párt augusztus 20.-ai beszédét. Thürmer Gyula pártelnök mellett felszólalt még Nagy Judit, a Front elnöke, és Semegi Richárd alelnök is. A rendezvény végeztével a tábor helyszínén közösen fogyasztották el a vacsorát, majd mozgalmi kérdéseket és felvetéseket vitattak meg. A tábor második napján Tóth Károly előadása és egy közös Nyilatkozat megírása volt a fő téma. Az esti étkezés után a külkapcsolatok fellendülőben lévő helyzetéről is beszélgettek a frontosok, majd közösen megnézték a  Mindörökké győzelem c. dokumentumfilmet a mozgalom hősének, Ernesto Che Guevarának életéről. A film azonban nem merült a feledés homályába, hiszen közvetlenül utána tesztkérdéseket töltöttek ki a fiatalok. A legjobb tesztet író jutalmai különböző mozgalmi ajándékok voltak. Nyereményekben nem volt hiány, a tesztet ugyanis egy jókedvű tombolahúzás követte, ahol a hasznos és praktikus termékek mellett könyvek, DVD filmek, dísztárgyak, sapkák is gazdára találtak.
A tábor harmadik napján váratlan meglepetés érte a táborozókat: a Baloldali Front meghívást kapott Szlovákiába, egy fiatalok közötti nemzetközi találkozóra. Az egyeztetések után a Vezetőség úgy döntött, képviseltetik magukat a rendezvényen.
A fiatalok ez úton szeretnék megköszönni a Munkáspártnak és tagjainak, hogy adományaikkal, egyéb, tárgyi felajánlásaikkal segítették a tábor létrejöttét, és a fiatalok munkáját.

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark