Tagfelvétel
KépHost 2.1 - Képfeltöltés
Rendezvények
Utcai kitelepülés, közvélemény-kutatás
2011. április 26. Debrecen
Facebook-oldalunk
Címlap

NYILATKOZAT

 Mi, a Baloldali Front - Kommunista Ifjúsági Szövetség tagjai elhatárolódunk az Országos Vezetőség (Cseh Miklós, Kovács Balázs, Berényi Imre, Juhász Norbert) azon döntésétől, miszerint megszüntették tagságukat a Magyar Kommunista Munkáspártban, ennek következtében megszakították a kapcsolatot azzal a párttal, amelynek ifjúsági szervezetét vezetik.

 A kialakult helyzet miatt nem tekintjük tovább vezetőinknek őket, ezért egy rendkívüli Kongresszus összehívását kezdeményezzük, amelyre a jelenleg is érvényben lévő 1999. évi Szervezeti és Működési Szabályzat lehetőséget ad:


„5. § d.) A Kongresszust az Országos Vezetőség hívja össze legalább évente, szükség szerint bármikor. A Kongresszus helyszínét és időpontját az Országos Vezetőség határozza meg. A Front Alapszervezeteinek egyötöde az indok, az időpont és a napirend megjelölésével, írásban bármikor kötelezhetik az Országos Vezetőséget a Kongresszus összehívására.”


A tagság több mint egyötödének támogatását bírva, 2011. július 23.-án, reggel 10.00 órai kezdettel vezetőséget választunk, a Kongresszust összehívjuk, amelynek helyszíne: 1082 Budapest, Baross utca 61. III. em. 302, a fentebb olvashatók indokán. Minden egyes tagunk megjelenésére feltétlenül számítunk! Gyertek el, a döntés a mi kezünkben van!


Napirend:

10:00 – Megnyitó, jegyzőkönyv-vezető és szavazatszámláló bizottság választása

10:30 – Szervezeti és Működési Szabályzat módosítása és elfogadása

11:30 – Jelöltek felszólalása (Elnökjelölt, Vezetőségi tag jelöltek, Etikai ill. Pénzügyi Biztos jelöltek)

12:30 – Zárt és titkos szavazás

12:45 – Szavazatszámlálás és eredmények közlése

13:00 – Záróbeszéd

 

a tagság                                 

 

Kelt: Budapest, 2011. július 16.

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark