Tagfelvétel
KépHost 2.1 - Képfeltöltés
Rendezvények
Utcai kitelepülés, közvélemény-kutatás
2011. április 26. Debrecen
Facebook-oldalunk
Címlap

Meghívó rendkívüli Kongresszusra!

 

Kedves Barátunk!

 2011. Július 23-án, 10 órai kezdettel megrendezésre kerül a Baloldali Front XIII. Kongresszusa, amelyre Téged is szeretettel várunk.

 Helyszíne: 1082 Budapest, Baross utca 61. III. em. 302.

 

Indoklás: Vezetőink, név szerint Cseh Miklós, Berényi Imre, Kovács Balázs és Juhász Norbert a múlt héten kiléptek a Munkáspártból, vagyis szakítottak azzal a párttal, amelynek ifjúsági szervezetét vezetik. Továbbá azt is közölték, hogy a Baloldali Frontot a Munkáspárttól függetlenül kívánják tovább vezetni. Mi ezt nem hagyhatjuk! Lépésüket elítéljük és mi, a Baloldali Front tagjai elhatárolódunk döntésüktől és nem tekintjük tovább vezetőinknek őket! A Kongresszust összehívtuk, amelyre a jelenleg is érvényben lévő 1999. évi Szervezeti és Működési Szabályzat lehetőséget adott.

 

 

Amennyiben tagja vagy szervezetünknek, úgy választható vagy és mind tanácskozási, mind pedig szavazati joggal is rendelkezel.

A Kongresszuson 1 Elnök, 2 Alelnök, 1 Etikai Biztos és 1 Pénzügyi Biztos megválasztására kerül majd sor. Amennyiben szeretnéd magad jelöltetni valamely tisztségek egyikére, kérlek pár soros bemutatkozó leveledet, céljaid megfogalmazásával (pályázatodat) csütörtök estig juttasd el válaszlevélben.

 

Ha csak vendégként vennél részt a rendezvényen, arra is van lehetőség, de nem vagy választható és szavazati joggal sem rendelkezel, viszont tanácskozási (hozzászólási) jogodat gyakorolhatod.

 

Amennyiben részt kívánsz venni a Kongresszuson, kérjük, hogy a regisztráció végett érkezz pontosan, amelyre már reggel 9 órától lehetőséged nyílik.

9 és 10 óra között tisztázhatod tagsági jogviszonyodat is, ha szavazati joggal szeretnél rendelkezni.

 

Mellékelten csatoltuk a Szervezeti és Működési Szabályzat tervezetét, amelyet ugyancsak a Kongresszus keretein belül fogunk megtárgyalni ill. elfogadni.

 

Megjelenésedre feltétlenül számítunk!

 

Üdvözlettel:

A Baloldali Front Kongresszus Előkészítő Bizottsága

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark