Tagfelvétel
KépHost 2.1 - Képfeltöltés
Rendezvények
Utcai kitelepülés, közvélemény-kutatás
2011. április 26. Debrecen
Facebook-oldalunk
Címlap

Eger. 4 éve már, hogy lelkes fiatalok, egyetemisták, tanulók és munkásfiatalok megalakították Eger város ifjúkommunista szervezetét. 4 év alatt az egri szervezet a Baloldali Front és a Munkáspárt büszekéségé vált. Példát mutattak kapcsolatépítésben, utcai munkában, internetes agitációban, a jó ügyek képviseletében, tehát egyszóval mindenben, ami ma égető fontosságú a radikális baloldalon. Példamutatásuk, elvhűségük és tenniakarásuk friss erőt és lelkesedést hozott a Munkáspárt és a Baloldali Front életébe. Ők, az egri fiatalok ma is az eszméért dolgoznak. A szervezet több tagja a Baloldali Front Országos Vezetőségébe fejti ki tevékenységét, hogy méltón képviseljék és vezessék a magyarországi baloldali ifjúság szervezetét, a Baloldali Frontot. Az alábbiakban Juhász Norbert elvtárs, a Front Etikai Biztosának beszámolóját közöljük a 4. születésnapját ünneplő egri szervezet rendezvényéről.

Ez év június 4-én ünnepelte a Baloldali Front – Kommunista Ifjúsági Szövetség egri szervezete fönnállásának negyedik évfordulóját.

Ez alkalomból szervezetünk helyi vezetősége, az elmúlt évek gyakorlatát folytatva, ismét egy kötetlen jellegű összejövetel keretében ünnepelt, emlékezett meg az elmúlt időszak eseményeiről, eredményeiről.

A rendezvényt megelőzően sor került helyi tisztújító értekezletre is, melyen mindössze két   napirendi pont került megvitatásra. Egyrészt személyi kérdésekben döntött az egri tagság, másfelől az elkövetkezendő időszakra vonatkozó cselekvési tervünk, irányvonalunk került elfogadásra.

A tisztújításon ismét Kovács Balázs elvtárs került megválasztásra a helyi elnök pozícióját illetően, a tagság teljes egyetértésével, valamint határozat született új tagfelvételekről is.

Az esemény sikerességét jelzi, a korábbi évekhez képest sokkal nagyobb érdeklődés, a szimpatizánsok számottevőbb részvétele.

 Juhász Norbert

Baloldali Front

 Etikai Biztos

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark