Tagfelvétel
KépHost 2.1 - Képfeltöltés
Rendezvények
Utcai kitelepülés, közvélemény-kutatás
2011. április 26. Debrecen
Facebook-oldalunk
Címlap

Nyílt levelünkkel szolidaritásunkat kívánjuk kifejezni a békés tüntetők és az őrizetbe vett fiatalok mellett. Ahogy számtalan esetben, az iraki helyzet kapcsán szintén határozottan elítéljük azt a gyakorlatot, ami mély aggodalmat kelt a világ tudatosan gondolkozó és tájékozódó ifjúsága körében.

Szembeszállunk a tekintélyelvű elnyomó mentalitással. A magyar ifjúkommunisták szintén tiltakoznak a szólásszabadság puszta látszata és a kapitalizmussal szembeni kritikus erők elhallgatása miatt! Felkérjük az iraki kormányt hogy azonnal bocsássa szabadon a négy őrizetbe vett fiatalt, és valamennyi politikai foglyot, akik részt vettek a békés demonstráción! Az emberi jogok védelmében ezt a lépést meg kell tenniük! A független Iraknak Washington és a korrupció befolyásától is függetlennek kell lennie, tudjuk, ezt kívánja több millió iraki állampolgár is! Mi mellettük vagyunk, azok mellett, akik a rezsim reformját várják a börtön és ütlegelés helyett.

Méltóságteljes életet, társadalmi igazságot, a politikai hagyományok és kultúrák tiszteletét követeli a Közel-keleti népek számára is a magyarországi Baloldali Front!

Budapest

2011.06.03.

Cseh Miklós, elnök

Baloldali Front

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark