Tagfelvétel
KépHost 2.1 - Képfeltöltés
Rendezvények
Utcai kitelepülés, közvélemény-kutatás
2011. április 26. Debrecen
Facebook-oldalunk
Címlap


A Baloldali Front elnöksége elítéli azt a fajta politikát, amelyet az Orbán  kormány folytat a fiatalokkal szemben. Tűrhetetlenek és példanélküliek az  iskolabezárások és összevonások! A Petőfi híd budai hídfőjénél,  egy évtizede sikeresen működő és népszerű Zöld Pardon szórakozóhely azon kevesek közé tartozik, amely kulturáltságával és nagy befogadóképességével igazi ifjúsági kultuszhellyé vált. Ezt akarja októbertől bezáratni,  az újbudai Fideszes önkormányzat.

 

 A Baloldali Frontnak tudomása van a felhalmozódott tartozásokról, és a zaj miatti lakossági panaszokról, azonban a mai adóviszonyok mellett, akik teljesen szabályosan akarnak működtetni klubokat,  vállalkozásokat, NEM LEHETNEK SIKERESEK.

 A főváros pénzügyi gondjait nem a kultikus helyek bezárásával,  az  iskolák összevonásával kell megoldani;  hanem a multikra kivetett nagyobb méretű iparűzési adóval, a bankok megadóztatásával, a közpénzek felhasználásának felülvizsgálatával, a közvagyont elsikkasztók felkutatásával és a vétkesek  jogszerű megbüntetésével.

 

Az, hogy „zaj” van, nem valós indok!!! Hivatalos  zajtszintmérés,  - eddigi tudomásunk szerint- nem történt. A ZP  klub bezárása,  a  környék lakóinak „zajos” problémáját csak akkor tudja  megoldani, ha a forgalmi csomópontot  áthelyezik, ehhez viszont nagyon sok pénzt kellene elvonni az ott élő állampolgároktól!

 

 A Zöld Pardon arról is híres, hogy kevés ilyen színvonalú hely van Budapesten, - sőt az országban is - ahová pár száz forint is elég egy minőségi koncertélményhez. Ezért is  olyan népszerű, - és lehetne a jövőben is -  ha az újbudai önkormányzat átértékelné döntését.

 

A Baloldali Front elnöksége mély felháborodását fejezi ki a klub helyére tervezett „új alkotmány” emlékmű,  és országzászló felállítása kapcsán. Nyilatkozati úton is hangot kívánunk adni, hogy a fiataloknak szüksége van a Zöld Pardonra, és nincs szüksége sem alkotmány-emlékműre, sem ígérgetésekre!

 

 

Módosítás: (2011. május 23. hétfő, 13:16)

 
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark